Klik...Sokongan Anda Amat diperlukan

klik untuk bersama kami

Search This Blog

KLIK follow untuk Sahabat Setia

Klik untuk kembali ke Halaman Utama

13 January 2011

Jejai ke Jepun, bikin Fasha Sandha cemburu
Kisah Fasha Sadha terus Top di sana sini,Paling top ialah kisah gambar dia berbikini tersebar luas dan  kali ni dengan kisah dia cemburu dengan kekasih hatinya yang join Bekas isteri serta familynya bercuti di Jepun sambil meraikan Harijadi anak Tunggalnya bersama dengan Nora Danish iaitu Putera Rayqal Rizal Ashram, 3 Tahun yang jatuh pada 7 hb Januari yang lalu.
Jejai pergi ke Jepun selepas pemergian Nora, Rayqal dan keluarga Jejai terlebih dahulu sekitar awal Januari tahun ini.
Fasha terasa hati, mungkin sebab itu dia membuat keputusan untuk bercuti ke Bali bersama rakan-rakannya itu selepas Jejai ke Jepun bersama bekas isterinya itu, sumber ni khabarnya datang dari kawan rapat dia sendiri...alalala..sampai kuar isu Fasha Sandha yang glamer tu berbikini ...adoiyaiiii..!!
Macam2 berita yang kita dengar, entah betul atau tak ..tapi ini kan dunia artis penuh dengan gossip dan cerita ceriti..alahai

*dipetik dari Kosmo 
erm... apa-apa la fasha. Yang ekau tu nak cemburu tak tentu pasal buek apo? Nora tu kan bekas isteri dia, memang la tak de apa-apa hubungan tapi si Raykal tu kan anak mereka. Yang ekau bawa diri ke Bali tu sebenarnya Jejai cakap : ada aku kesah....!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...