Klik...Sokongan Anda Amat diperlukan

klik untuk bersama kami

Search This Blog

Loading...

KLIK follow untuk Sahabat Setia

Klik untuk kembali ke Halaman Utama

09 February 2011

Restoran terlampau di Bangsar




Percaya atau tidak? Terdapat sebuah restoran di ibu negara iaitu di bangsar yang menawarkan tayangan perempuan bogel dan separuh bogel beraksi di dalam kolam renang berhampiran dengan meja makan. Malah restoran ini turut menawarkan khidmat seks untuk para pengunjung restoran tersebut. Sambil mengenyangkan perut, pengunjung restoran ini turut berpeluang mengenyangkan bawah perut. Selepas makan nasi makan orang pulak kah kah kah.



Restoran ni yang sudah beroperasi lebih setahun lalu menjadi tumpuan lelaki-lelaki hidung belang di ibu kota. Pelayan-pelayan di restoran ini hanya mengenakan bikini dan rela bikini mereka disingkapkan sekiranya diminta berbuat demikian. Salah seorang pengunjung yang mengongsikan gambar ini berkata "Restoran ini ibarat syurga dunia, jadi tempat kami release tension ". Malah ada di antara pengunjung yang berpeluang untuk membawa balik perempuan yang diminati dari kolam renang tersebut.


Di bawah ini pula gambar salah seorang pengunjung yang sempat bergambar sebagai kenangan mengunjungi restoran syaitan tersebut. Wajah individu tersebut terpaksa dikaburkan atas permintaan pengirim gambar. Cuba perhatikan betul-betul, mungkin anda kenal lelaki yang bergambar ini, sila klik untuk membesarkan image.



Dipetik dari : http://hotmalays.blogspot.com



Hebatkan Malaysia ni. macam-macam ada... Cerita ni bukan cerita baru, dah lama dah berlaku semenjak tahun lepas lagi. Tapi elok dikeluarkan semula sekadar pendedahan untuk semua.

25 comments:

  1. best ni,,,mlm minggu bole gi tgk apa mcm kat sana

    ReplyDelete
  2. ada juga ya macam ni di malaysia?

    ReplyDelete
  3. kat mana ni panglima? nak pergi lah
    hehehe

    ReplyDelete
  4. ishhhhh...takutnya nk kawen..tkot dpt laki camni

    ReplyDelete
  5. entah lah... x tahu macammana restoran ni boleh terlepas pula di malaysia. harapnya kerajaan dah ambil tindakan tegas dan menutup terus restoran macam ni...

    ReplyDelete
  6. bila nak pergi tu? ikuttttt....

    ReplyDelete
  7. nadia : macamlah smua pompuan baik sgt...akhir zmn ni, ustazah pon ad kna tgkp khalwat

    ReplyDelete
  8. nauzubillahiminzalik...astagfirullahal a'zim.. T_T terkejut saya dgn pic2 diatas..berseronoklah selagi mampu..
    x lama lg mengundang bala Allah.. seksaan Allah itu berkekalan..takutlah kamu kpd Allah...!takutlah kamu kpd Allah!!!
    tahukah kamu duhai manusia?..setiap malam laut meminta kpd Allah shingga 3 kali utk menghancurkan mnusia krn tdk tahan melihat kemaksiatan2,kejahatan manusia smakin bermaharajalela.. tp Allah masih menangguh lg dgn kemurahan rahmat ksih sayangNya...takutlah kamu dgn kemurkaan Allah..takutlah kamu kpd Allah!!!!duhai manusia..

    ReplyDelete
  9. gila, pihak berkuasa x amik tindakan langsung...
    huh... dah kena rasuah tu

    ReplyDelete
  10. i bet separuh mesti melayu...kesian.selalu nak mengata kaum lain-alih2 kena batang hidung sendiri...

    ReplyDelete
  11. lepas tu nak salahkan semua kaum lain-perempuan melayu memang gatai...yang laki plak miang... kata pakai tudung-kalau tergedik sana sini..baik jgn pakai-cuba visit pub/disco satu KL ni..siapa yg minum n maksiat paling over?....sendiri mau ingatla...kaum yg menyedihkan

    ReplyDelete
  12. hai..inila satu malaysia beb...semua okla....hiburan mlm la....masing2 cri razki la....hai jbtn agama islam ada tpi knpe membisu...jakim ada... UIA ada...bhg islam banyak...tau ke buat tak tau.... ingat balak kat jepun...tsunami kat aceh....dan bnyk lagi...

    ReplyDelete
  13. hai malaysia negara islam....tpi jbtn2 dah kena rasuah dgn tauke2 kalabul malami...aiya ini malaysia maa...smua olang mau enjoy maa....lu liam2 la...gua boleh kasi lu uang....satu bulan 5 ribu ok ka......aiyaa....olang cali makan maaa......

    ReplyDelete
  14. hai...dkt klumpur pusat agama islam...tapi tak ambilberat....rasuah ke...ingat rasuah adalah satu jenayah......harap maklum......

    ReplyDelete
  15. Salam, orang2 jabatan agama Islam tahu ke tempat macamni ada? Kalau orang2 yang complain kat sini tahu, atau pembaca2 tahu, atau peletak article ni/contact dia tahu; beritahulah mereka (jabatan Islam) dengan segera - dapat jugak mengelak 'budaya sangka buruk'/'tuduh-menuduh' 24 jam terhadap jabatan agama Islam. WALLAHU'ALAM. Terima kasih.

    ReplyDelete
  16. Seen this pic b4 but its not in malaysia.. either thailand or s'pore.. i might be wrong but im pretty sure its not at our tanah tumpahnya darah ku...

    ReplyDelete
  17. subhanaallah...dunia nak nak kiamat btul dah ni..
    mana pnya lahabau yg buat benda2 haram ni?? kalau tau..memang nak kena gulai ni...

    ReplyDelete
  18. kalau orang cina takde kat malaysia perkara ini takkan berlaku bijak zionis.....

    ReplyDelete
  19. Aku baca komen2 byk yg bagus. Cuma zaman sekarang ni aku tak suka betul bila org suka cakap bnda2 mcm ni (seperti ada 1 2 komen diatas):
    1. Org pakai tudung belum tentu baik..
    2. Ustazah pun boleh kena tangkap khalwat..
    3. Ustaz atau imam pun buang serban bila nmpk perempuan bogel..

    Mmmg lah ada yg berlaku tapi takut ianya akan jadi alasan atau trend untuk pleased mereka2 yg buat maksiat ni untuk terus melakukan maksiat dan masa yg sama menjemput ahli2 baru untuk buat maksiat sama. alasan dia senang je, sedangkan ustazah buat, sedangkan imam boleh buat, inikan aku?? so buat je lah.. pls hear this out, klu ada ustazah yg buat maksiat, jawatan tu dh terlucut serta merta dah drpd diri dia sblm dia buat bnda terkutuk tu...org yg berani melakukan dosa besar sememangnyelah dia bukan imam, dia bukan ustazah atau ulamak x kiralah dia belajar smpi universiti Al Azhar pun...kita umat islam kena pertahan maruah title tu...curse the people not the title takut ianya boleh menukar persepsi masyarakat..

    ReplyDelete
  20. kat mana tempat nie?? mc meriah jerk..

    ReplyDelete
  21. peh...... aku pn nk pegi jgak... dkat ner.. best ni

    ReplyDelete
  22. Laki ape jenis lah.mcm gampang

    ReplyDelete
  23. Pandai buat cerita.tempat in kat Bangkok la..dah keluar kat blog berapa tahun yang lepas...

    ReplyDelete
  24. aku hairan la, ntah ape bende yang sedap sampai kan pelacur-pelacau yang semua orang dah ratah, orang lelaki nak gilakan. Kalau memang da nafsu tinggi, kahwin je la, 24jam pon takpa. Ni tak, sebanyak mana boleh tukar, tukar, tak kira. Aku paham apa tu Nafsu, tp yg nak test semua tu aku tak paham. kebanyakkan orang komen nak pergi, daripada terkejut. dah tu anonymous pulak, kenapa? malu? Ini bukan bangsar la. Cuba selidik dulu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...