Klik...Sokongan Anda Amat diperlukan

klik untuk bersama kami

Search This Blog

KLIK follow untuk Sahabat Setia

Klik untuk kembali ke Halaman Utama

25 January 2011

Drama Terbaru : Nora Danish punya scene pulaCuba tengok majalah Cosmopolitan ni. Mungkin ramai yang memuji kecantikan cover girlnya, Nora Danish. Dengan fesyen yang mungkin ala-ala millenium menjadikan beliau cukup anggun dan bergaya mengalahkan pesaingnya. 
hehehe... siapa pula pesaing Nora Danish ni? Cuba lihat rentetan demi rentetan yang berlaku antara dua artis wanita yang sedang popular ni. Daripada scene helikopter sampailah
kepada scene percutian bersama anak, keluarga mertua serta bekas suami ke Jepun baru-baru ni (klik sini untuk maklumat lanjut), sampaikan sahabatnya melarikan diri ke Bali (klik untuk maklumat lanjut). Yang menariknya berposing sakan sambil berbikini dan kemudiannya menyalahkan rakan kerana gambar sosialnya di Bali tersebar. 
Ada ke patut sahabat baik yang sama-sama berlibur di luar negara sanggup siarkan gambar seorang artis popular dengan berpakaian sedemikian. Tambah menarik sahabat yang kononnya menjadi mangsa kawan baiknya cukup tenang menghadapi isu bikini dan langsung tidak melatah sambil dipertahankan oleh ibunya (Klik) 
Bestkan drama ni? Tak macam seorang lagi sahabat yang marah-marah (klik) apabila gambar tidak sopannya dikatakan tersiar di sebuah akhbar baru-baru ini sedang kehidupan sebenarnya dah memang macam tu (Klik). Inilah ragam artis Malaysia yang tidaklah sehebat bintang antarabangsa namun ceritanya sentiasa panas dan mampu menarik ribuan peminat mengikutinya?
Sama-samalah kita berharap agar drama ini segera berakhir. Bukan apa, takut pulak drama ini akan bertambah panas sampaikan lepas ni lebih banyak yang akan terdedah untuk tatapan Rakyat Malaysia... 
Kita tunggu pula reaksi sahabat yang di sebelah sana pula...  


2 comments:

  1. betul lah, diorang cemburu sesama sendiri ni. hahaha tak perasan pun!

    ReplyDelete
  2. oh nora... i like your breast. nasi lemak 50 sen je

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...