Klik...Sokongan Anda Amat diperlukan

klik untuk bersama kami

Search This Blog

KLIK follow untuk Sahabat Setia

Klik untuk kembali ke Halaman Utama

10 January 2011

Senarai Artis Wanita Malaysia yang merokok


sempena AJL ni panglima terjumpa entry berkaitan artis wanita Malaysia yang merokok. sebenarnya ni bukanlah satu fenomena baru... dah biasa sangat dah malah ramai wanita melayu yang jadikan rokok sebagai teman setia mereka. panglima sekadar meminjam petikan yang tersiar untuk dikongsi bersama dengan pembaca...



Apa nak jadi dengan artis Malaysia sekarang ini, nak cari artis yang 100% bersih dari gejala sosial yang tidak sihat memang agak susah. tambahan pula, jika wartawan-wartawan media perdana (hiburan) dibarisi oleh orang-orang yang 'banyak pahala'nya sehingga sanggup bersekongkol dengan artis ini dengan merahsiakannya dari pengetahuan peminat. Mungkin diorang (wartawan media perdana-hiburan) ni takut rumah mereka dilempar dengan darah ataupun bangkai 'gajah' pula kot....Hahahahaha....Baiklah mari kita lihat senarai  artis wanita Malaysia yang ketagihan rokok.

Di tempat pertama ialah Shariffah Amani. Faktor Shariffah Amani menduduki tangga pertama ialah wajah Melayu kampungnya dan perwatakan ibunya yang begitu baik sekali. Bayangkanlah tetiba anak perempuan hisap..

Pelakon yang mempunyai bakat besar dan dikuatkan lagi dengan gandingan adik beradiknya, siapa lagi kalau bukan Sharifah Amani, yang pernah mengemparkan dunia hiburan dengan membotakkan rambut. Sharifah Amani ini seperti sedia maklum memang cukup dikenali sebagai pelakon yang lahir dalam keluarga yang cukup bahagia dan terdidik. Namun, apa yang mengejutkan ramai pihak selepas ini adalah mengenai sebuah video yang memaparkan dimana Sharifah Amani sedang menghisap rokok ketika sedang di temubual oleh seseorang 'wartawan' yang berbangsa asing. Kalau buka fullscreen, memang ada Sharifah pegang rokok dengan tangannya.

Di tempat kedua (2) ialah pelakon Impian Sunsilk iaitu Diana Amir. Menduduki tempat kedua kerana selain merupakan bekas penuntut USM, dia juga adalah salah seorang artis yang 'cun' di Malaysia ni. Baru-baru ini, ada pihak menulis di laman sosial Facebook dengan menyatakan bahawa Diana ni sebenarnya adalah 'kaki seks', 'minum arak' dan 'perokok'. Cuba anda search di Google imej tentang diana. Apa nak jadi dengan artis sekarang nie, nak cari artis yang 100% bersih dari gejala sosial yang tidak sihat, memang agak susah dan sukar. Pelakon baru, Diana Amir juga tergolong dikalangan segelintir artis yang suka bersosial. Walaupun gayanya kurang menampakkan dirinya itu seorang yang sosial, tetapi, Diana Amir juga sebenarnya layan...(layan ape? hah! yang ini kite nak tahu)...rokok. Tambah memualkan dia seorang perempuan, kaum perempuan ni mestilah dengan gaya lemah lembut dan sopan, tetapi Diana Amir nampak lebih advance dalam dunia artis yang diceburinya.

Artis di tempat ketiga (3) pula adalah Aflind Shauki dan isterinya. Si 'Buyot' (nama glamour dalam filem Buli) ni nampak saja 'skema' dalam filem Papadom tapi di dunia realiti, lihat sajalah...
Tetapi dalam meniti era kegemilangannya..Afdlin tampak tidak profesional dalam pengurusan peribadinya. Rata-rata ramai yang tahu bahawa merokok itu membahayakan kesihatan..Dan gambar yang dipaparkan jelas menunjukkan dia merupakan seorang perokok. Lihat saja di tangan dia dan isterinya itu. Jika ditanya pada tuan empunya badan, pasti jawapannya 'super impose'. Untuk makluman anda, gambar seperti ini tidak boleh di 'super impose'kan...

Di tempat keempat (4) pula adalah pelakon sinetron Soleha yang memegang watak isteri kedua kepada watak Ikram lakonan Rionaldo, iaitu Zaskia Adya Mecca. Tentu para pembaca tertanya-tanya, mengapa artis Indonesia juga termasuk ke dalam senarai ini kan? Jawapannya adalah kerana tidak ada bezanya industri seni Malaysia ataupun Indonesia, kerana yang pasti ramai rakyat Malaysia yang menonton karya-karya dari seberang. Ya kan? Pernahkah anda terfikir bahawa Zaskia ini adalah perokok dan mempunyai tatoo. 


 






Di tempat kelima (5) ialah Fasha Sandha. Akibat penyebaran secara berleluasa gambar di atas, Fasha Sandha akhirnya telah membuat pengakuan yang dia sememangnya merokok. Namun dia bukanlah seorang heavy smoker, cuma kadang-kadang (social smoker) sahaja.

Fasha Sandha telah memberitahu yang gambar di atas telah diambil oleh kenalannya di suatu majlis. Fasha Sandha sendiri telah melihat gambar di atas menggunakan Blackberry miliknya.

Di tempat keenam (6) ialah Sazzy Falak. Sazzy memang dikenali dengan gaya urbannya. Gambar ini menunjukkan Sazzy sedang memegang puntung rokok ini diambil ketika Sazzy bersama-sama Yasmin Hani dan rakan-rakannya yang lain di sebuah parti. Di sebuah laman hiburan, menyatakan bahawa Sazzy sememangnya perokok. Tapi, kadang-kadang je...
Seterusnya di tempat ketujuh (7) pula ialah Shariffah Sofea. Gambar ini dirakamkan ketika Shariffah Sofea bersama-sama Jue Aziz dan Jehan Miskin di sebuah kelab malam.
Yang terakhir (8) ialah bekas peserta Gadis Melayu 3 Sharifah Jasmine Soraya. beberapa gambar lagi menunjukkan Jasmine sedang bercumbu dengan pasangan wanitanya.

Baiklah, setakat ini sahaja. Jika anda mempunyai sebarang rasa tidak puas hati ataupun sebarang cadangan sila tinggalkan komen anda. Bye....

* dipetik dari MacJay.Net


panglima yakin senarai di atas hanyalah sebahagian kecil saja, ada ramai lagi artis wanita yang merokok tapi mungkin masih belum terdedah lagi. fikir-fikirkan lah...

kepada artis yang terlibat panglima bukan hendak memalukan cuma sekadar berkongsi dengan pembaca je sebab panglima pun merokok juga... cuma sedarlah kerana anda tu public figure, so perlulah tunjukkan contoh yang baik kepada semua k. walau kesalahan yang dilakukan kecil jika nak dibandingkan dgn orang lain tapi anda tetap akan menjadi perhatian masyarakat...

Related Post :


Tutup atas...oppsss! bawah BOGEL ?
ACTOR FAIZAL YUSOF DIES... AL-FATIHAH
Fasha Sandha cetus kontroversi berbikini di Bali
MEMBONGKAR RAHSIA WANITA
Jangan siar gambar anda di Internet!
Fasha Sandha akui tidak sempurna

30 comments:

  1. name pun artis..sume hampeh..murahan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D DI JAMIN 100% JEBOL 7X PUTARAN BERTURUT TURUT BILA BERMINAT HUB KI JAYA DI NMR (_085-342-064-735) JIKA INGIN MENGUBAH NASIB THA,SK ROO,MX SOBAT ATAU [⌣»̶•̵̭̌✽̤̈•̵̭̌☀̤̈>>KLIK*DISINI<<☀̤̣̈̇•̵̭̌✽̤̈•̵̭̌«̶⌣]

      Delete
    2. [Please Fuck Me] ABG Berkerudung Lagi Blowjob Di Dalam Gubug Derita..Penuh Dengan Nafsu

      [Please Fuck Me] ABG Lagi Dientot Bergantian Sampai Terengah-engah Kecapean.

      [Please Fuck Me] Kasihan tuh Memeknya diangguri..Agan Mau..!!!!

      [Please Fuck Me] Pemerkosaan Cewek Susu Gede Pentil Mungil..Mantap Banget.

      [Please Fuck Me] Cewek Mabok Dientot Rame-rame..Mulus gan.

      [Please Fuck Me] Ngentot Cewek cantik Toket Besar Dan Mulus..Durasi lama.

      [Please Fuck Me] Sepasang Pelajar Lagi Pamer Ngentot Hot..Mantap gan.

      [Please Fuck Me] Dogy Style...Sepasang ABG Lagi Ngentot sambil Pamer Gaya.

      [Please Fuck Me] Kecil-kecil Jago Ngentot..Bkin Nafsu.

      [Please Fuck Me] Intan....Sicantik Yang Suka Ngentot.

      [Please Fuck Me] Lagi Ngintip Ekspresi Wajah Pelajar Lagi Ngentot.

      [Please Fuck Me] Sepasang ABG Lagi Ngentot Gaya Berdiri..Berkerudung Hitam.

      [Please Fuck Me] Ngintip Susu Gede Pentil Mungil ABG Mandi ..Hot Banget Gan.

      [Please Fuck Me] Meki Perawan Kena Sodok dua Jari..Seret Banget

      [Please Fuck Me] Scandal perekrutan SPG..Harus Berani Bugil.

      [Please Fuck Me] Cantik Mulus..Tapi Hobinya Ngentot.

      [Please Fuck Me] Sepasang Muda Mudi Lagi Ngentot di Kebun

      [Please Fuck Me] Sepasang ABG Ngentot DiTangga.."Ga Kebagian Hotel"


      ………… /´¯/) Click Any Link For Porn Video
      ……….,/¯../ /
      ………/…./ /
      …./´¯/’…’/´¯¯.`•¸
      /’/…/…./…..:^.¨¯\
      (‘(…´…´…. ¯_/’…’/
      \……………..’…../
      ..\’…\………. _.•´
      …\…………..(
      ….\…………..\.

      Delete
  2. Apalah merokok.. Tak macho.. Tak cun..

    ReplyDelete
  3. cun ler bro...kan artis tu!

    ReplyDelete
  4. ye ler... dah x isap gokok dia nak isap apa? takkan nak isap tuuuuut je pulak

    ReplyDelete
  5. nak wat mcm mana,melayu moden.kat restoren Pelita Bangsar,aku pernah nampak satu family melayu.mulanya bapak,kemudian isteri dan kemudian anak lelaki dan anak gadisnya merokok same2.mujurla sorng lagi anaknya masih kecil.sporting gile.pompuan tu rasanya baru lepasan sekolah kot.

    ReplyDelete
  6. ala bagi aku merokok x jadi hal lah...cu kite tengok nenek2 kite merokok dulu..camne? ok jek....itu masing2 punye criteria...terpulang....x kire artis ke org biase kew..ok je lah...ape nak heran pon..bukan kate zaman sekarang sebenarnye dr zaman dulu2...xkire zaman lah...blom tentu x hisap rokok tak boleh mati...mati jugak kan kalu tuhan nak ambik nyawe kite....mati x kire sape kan? hisap rokok ke, x hisap rokok kew...namepon ajal..sape yg blh ramal? jgn kite ingat org yg hisap rokok tu jek jahat, sosial...abis tu yg x hisap rokok tu baik kew? x jugak kan? mcm ade sesetengah org pakai tudung tu...pakai jek tudung, dlm ade salib lah.., mcm2 lagi lah...Jadi jgn lah menilai org dr segi HISAP ROKOK...menilai orang biar dari hati die..cu kite nilai diri kite sendiri...ok ke???KENAL DIRI DULU....biarlah walaupon artis...manusia jugak kan? ade kew org dlm dunia ni yg sempurna? artis pon bukannnye malaikat kot...jgn lah pegi ikut contoh yg x baik...

    ReplyDelete
  7. lepas ni xperlu lah nak nilai sape baik sape jahat...kite tgok diri kite, keluarge kite dulu...betolkan semua yg salah dlm diri sendiri dan keluarga..kite da cukup sempurna dengan agama kita?dah tutup aurat mengikut syariat?ilmu penuh di dada?itu lebih penting kan...

    ReplyDelete
  8. terima kasih kepada 'Anonymous' atas komen anda, malangnya anda mungkin malu untuk menggunakan nama lain... so agak sukar untuk membalas komen anda.

    Entry ni kami keluarkan bukan untuk merendahkan sesiapa atau pun nak tunjuk baik. Kami keluarkan atas kesedaran kita perlu sentiasa menegur sesama kita sekiranya ada kesilapan. Itu adalah kewajipan kita sebagai umat Islam.

    Memang dahulu nenek kita merokok mungkin sebab terikut dengan budaya penjajah. Namun sekarang berapa ramaikah orang tua yang masih merokok? Dah lebih 50 tahun kita merdeka, so sekarang adalah masa yang sesuai untuk membuang semula budaya yang ditinggalkan penjajah.

    Ingat, kalau semua antara kita nak perbetulkan diri kita sampai ke status pendakwah, alamatnya tak ada siapa pun yang berani tegur kesilapan dalam masyarakat. Kena tunggu ustaz ataupun jabatan agama menegur le jawapnya.

    Cegahlah kemungkaran dengan kekuatan, kalau tak mampu maka bersuaralah... namun kalau tak mampu juga cukuplah sekadar berkata di dalam hati sahaja. Itu adalah serendah iman...

    Wallahualam....

    ReplyDelete
  9. kalau dah merokok tu, bau mulut mesti macam hantu busuknya..itupn nak gak merokok lagi..especially yang pompuan..

    ReplyDelete
  10. hmmm..x sangka juga artis2 ni merokok..

    ReplyDelete
  11. hmmm..x sangka juga artis2 ni merokok..

    ReplyDelete
  12. nape tak sangka plak... skrg ni tu da mcm biasa je...

    ReplyDelete
  13. kalau ya sekali pon...kenapa mesti nak aibkan orang? kalau dgn tujuan nak insafkan org pon..bolehkah sewenangnya buka aib orang?????

    p tanya ilmuan..p google..tulis pasal membuka & tutup aib..tolonglah fahamkan!! kenapa kita kena tutup aib?

    tutup aib & subahat tak sama k...tolong belajar & fahamkan!

    pasti bnyk cara lain & sewenangnya buka aib org bukan caranya!!

    ReplyDelete
  14. For me, sama ja, laki merokok pun hampeh, dan membahayakan isteri dan anak dan org lain yang terhidu asapnya. Sama ja xkira la laki ka pompuan ka, kalau merokok mmg xpkir panjang. Bengang betul kalau tengah syok makan kat restoran ka memana, mai mamat or minah merokok tak kisah org lain! sekian

    ReplyDelete
  15. Panglima...kepada artis yang terlibat panglima bukan hendak memalukan cuma sekadar berkongsi dengan pembaca je sebab panglima pun merokok juga... cuma sedarlah kerana anda tu public figure, so perlulah tunjukkan contoh yang baik kepada semua k. walau kesalahan yang dilakukan kecil jika nak dibandingkan dgn orang lain tapi anda tetap akan menjadi perhatian masyarakat...

    secara tak lansung awak memang bertujuan untuk memalukan mereka...mesti awak bangga dapat siarkan photo2 mereka...apa faedah awak siarkan photos2 tu ...

    ReplyDelete
  16. Kalau tujuan nak tegur,pergi la tegur direct bukannya dengan siarkan photo2 macam ni...bila awak siarkan photos2 macam ni..pelbagai fitnah bole timbul...kalau terkena batang hidung sendiri macam mana...

    ReplyDelete
  17. zaman skang bukan kira apa dah...hentam saja...isap apa pon boleh..xkira kay ke miskin....suma main kot mulut saja...pa nk kisah...kebanyakan org di malaysia merokok dari xmerokok...dr yg tegar sampai yg cuma hisap main2...artis pompan ke..laki ke..sama je...hemtam supa tu la jugak...berhenti merokok sebab atas diri sendiri..nk hisap pon sebab atas diri sendiri...-panglima telo-

    ReplyDelete
  18. Mу brotheг suggeѕted I might lіκe this website.
    Ηe was totаlly right. Thiѕ post truly mаde my day.
    Yоu cann't imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!
    Also visit my web site :: carbon credit

    ReplyDelete
  19. minta delete entry psal diana amir..xmanis la letak gambar beliau mcm tu..sbb beliau dah mentup aurat skrg...

    ReplyDelete
  20. This post is worth everyone's attention. When can I find out more?

    my blog buch Of ra

    ReplyDelete
  21. Pretty! This has been an extremely wonderful post.

    Thanks for supplying these details.

    Here is my homepage - novoline spiele kostenlos spielen

    ReplyDelete
  22. Your means of describing the whole thing in this article is in fact good,
    every one be able to easily be aware of it, Thanks a lot.


    Here is my blog post - Novoline Spielautomaten

    ReplyDelete
  23. Seriously...?Rokok pun jadi issue..??So kampung and judgemental..diorng mintak duit kau ke utk beli rokok?So stupid...ini pun boleh jadi topik.

    ReplyDelete
  24. Step 4: You'll see Chrome scrolling down to capture the youth market that business plan consultinges crave. Black Business Plan Consulting owners as well. Langford, presented the MSDC PA-NJ-DE with a proclamation via his wife who is also a holder of France's L?
    The bottom line is, this type of organization these pre-implementation, implementation, and monitor and control.
    A great way to follow up on payments.

    Feel free to visit my weblog business plan consulting firm

    ReplyDelete
  25. At this time I am ready to do my breakfast, after having my breakfast coming again to
    read other news.

    Feel free to surf to my web site - book of raw online spielen

    ReplyDelete
  26. Macam ni boleh la join berdengung baru blues

    ReplyDelete
  27. manusia tak lari dari merokok..eh eh silap silap...manusia tak lari dari kesilapan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...