Klik...Sokongan Anda Amat diperlukan

klik untuk bersama kami

Search This Blog

KLIK follow untuk Sahabat Setia

Klik untuk kembali ke Halaman Utama

19 September 2016

Ada apa di PULAU NANGKA?

Jom kita jelajah seluruh Pulau Nangka dan bongkar segala cerita berkaitan khazanah silam dan misteri yang terdapat di sana...
Tak perlu bawa apa-apa kecuali pakaian serta barangan peribadi anda sahaja, yang lainnya biarlah kami yang uruskan! Apa yang paling utama pastikan diri anda cukup bersedia dari segi mental dan fizikal untuk menyelongkar pulau ini.

Dengan bayaran sebanyak RM 200.00 seorang anda bukan sahaja berpeluang mengelilingi Pulau Nangka, malahan anda akan dibawa melihat sendiri tapak penggalian harta karun yang pernah diusahakan suatu ketika dahulu. Bukan itu sahaja, anda juga berpeluang melawat 11 lokasi lain di pulau ini yang dikaitkan dengan misteri. Sebelah malamnya pula anda dibawa ke puncak Pulau Nangka untuk menziarahi 3 buah kubur lama di sana. Nak tahu kubur siapa? jom sertai eksplorasi ini...
Segala keperluan makanan dan minuman anda diuruskan sepenuhnya termasuklah pengangkutan bot, peralatan perkhemahan, perlindungan insuran serta jurupandu dan juruiring yang mesra.
Kalau anda tak berkesempatan pada 24-25 September 2016 ini usah bimbang, anda masih boleh menyertai kami pada tarikh lainnya kelak atau anda kumpulkan ahli minima 15 orang dan tetapkan tarikh yang anda sendiri pilih!
Jangan fikir anda boleh pergi sendiri kerana Pulau Nangka merupakan kawasan larangan dan anda dilarang menjejak kaki ke sana tanpa kebenaran PERZIM.
Kalau bukan dengan kami... siapa lagi?
* RM 200.00 dibayar menerusi Kelab Sukan dan Kebajikan PERZIM (CIMB 8004-6183-87)
Untuk keterangan dan maklumat lanjut sila hubungi En. Nurman bin Mohd Baroldin, Kurator Perbadanan Muzium Melaka di talian 0111-51496071 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...