Klik...Sokongan Anda Amat diperlukan

klik untuk bersama kami

Search This Blog

Loading...

KLIK follow untuk Sahabat Setia

Klik untuk kembali ke Halaman Utama

13 January 2011

Imej-imej HANTU...!


Pernah terserempak dengan hantu? Nak tengok bagaimanakah sebenarnya yang dikatakan hantu tu? Panglima sertakan gambar-gambar makhluk ni yang banyak terdapat di internet...

boleh la pilih yang mana berkenan...










dah ada yang berkenan...? hehehe

10 comments:

  1. mungkin betul tu... apapun Panglima sekadar berkongsi gambar je

    ReplyDelete
  2. aku minat gak bro citer2 paranormal ni.cuma tak pernah jumpa jer..gambar2 tu ada yang betul ada yang tidak.tapi kebiasannya gambar2 hantu ni kalau tersnap,ianya lebih kepada bayangan atau kepulan2 asap...imej dia tak kan terlalu menonjol

    ReplyDelete
  3. gambar no 3 mana imej hantunya, sy x nmpk pun..

    ReplyDelete
  4. leyzajamil : gambar ketiga tu imej terbentuk melalui kepulan asap di sebelah kanan tu... sama kot sepertimana yang saudara amry nyatakan tu... wallahhu alam

    ReplyDelete
  5. memang betul gmbr bleh edit tp sama2 tgk tepuk dada tanye selera.....ehh...cam x kena je pepatah ni hihihi...

    ReplyDelete
  6. hehe... setuju dengan 'perajuritsetia', sekadar berkongsi gambar. Terpulang kepada anda untuk menilai sejauh mana kebenarannya

    ReplyDelete
  7. kadang btul2 gak kalo trsnap gmbr hantu , slalunya bhgian perumahan la time malam2 . mcm kwn sy dia pny ayh amik gmbr bhgian prumahn time mlm2 tibe2 ade puntianak jelaz la gak gmbrnya.

    ReplyDelete
  8. Yang gambar last n second last tuh cam betol jer...dulu pernah nampak kelibat melintas kat kawasan perumahan saya..tapi sangat pantas kalo pejam mata or kelip mata sure tak nampak nyer...rupa kelibat tuh macam gambar last n second last...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...