Klik...Sokongan Anda Amat diperlukan

klik untuk bersama kami

Search This Blog

KLIK follow untuk Sahabat Setia

Klik untuk kembali ke Halaman Utama

19 July 2011

GADIS cantik jadi bahan KENDURI!

Sebuah desa terpencil di China, setiap tahun mereka akan malakukan pesta pemotongan 'daging' secara besar-besaran. Kerana bagi mereka, 'daging' merupakan makanan mewah dan susah didapati. Mereka hanya boleh memakannya sekali sahaja setiap tahun dan hanya pada hari perayaan tersebut.

Ceritanya bagai mana gadis2 ini didapati, apa bila seseorang itu ingin ke salah satu tempat di china, yang bakal melalui desa tersebut dan kebiasaannya akan ada yang menumpang dan menginap di rumah warga desa tersebut. Jika mereka menemukan pengunjung wanita, mereka akan menangkap si wanita tersebut dan diikat dan dilarang keluar dari rumah. Si wanita tersebut akan diberi makan dan tempat tinggal yang disediakan oleh warga desa tersebut.

Ketika menjelang perayaan, wanita tersebut akan dibunuh dan badannya akan dijadikan DAGING PERSEMBAHAN oleh warga mereka ini. Wanita yang telah diculik oleh warga akan dicuci bersih terdahulu hingga dicabut seluruh bulu badannya.

Kemudian wanita itu di telanjang dan kaki tangannya diikat ketat dan dibawa ke tempat persembahan mereka, kemudian baru akan dijalankan upacara pemotongan.

Wanita atas ini pada saat akan dipotong, dia hanya menangis tanpa teriak. Kerana dia telah tau takde org yang akan menyelamatkan dirinya. Wanita tersebut akan dipotong lehernya dahulu supaya berhenti bernafas.

Daging dilapah untuk dimasak

Apabila hari perayaan maka, gadis-gadis ini akan disembelih dan di lapah seperti gambar-gambar diatas dan juga gambar yang sebelum ini. Makanya setiap tahun akan ada gadis yang akan dikorbankan. 

Kepada gadis-gadis di luar sana jadikan ini sebagai pengajaran untuk anda semua lebih berhati2

* dipetik dari ceritamamat.com

42 comments:

  1. tragisnye kematian / pembunuhan macam ni.
    takde ke pertubuhan wanita antarabangsa yang tahu pasal ni? harap2nya dah takde kejadian macam tu lagi. tipu benar klu takde daging, kenapa tak bela ternakan ayam, itik, lembu, kambing even pig ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. JIKA ANDA BUTUH ANGKA RITUAL 2D 3D 4D DI JAMIN 100% JEBOL 7X PUTARAN BERTURUT TURUT BILA BERMINAT HUB KI JAYA DI NMR (_085-342-064-735) JIKA INGIN MENGUBAH NASIB THA,SK ROO,MX SOBAT ATAU [⌣»̶•̵̭̌✽̤̈•̵̭̌☀̤̈>>KLIK*DISINI<<☀̤̣̈̇•̵̭̌✽̤̈•̵̭̌«̶⌣]

      Delete
    2. [Please Fuck Me] ABG Berkerudung Lagi Blowjob Di Dalam Gubug Derita..Penuh Dengan Nafsu

      [Please Fuck Me] ABG Lagi Dientot Bergantian Sampai Terengah-engah Kecapean.

      [Please Fuck Me] Kasihan tuh Memeknya diangguri..Agan Mau..!!!!

      [Please Fuck Me] Pemerkosaan Cewek Susu Gede Pentil Mungil..Mantap Banget.

      [Please Fuck Me] Cewek Mabok Dientot Rame-rame..Mulus gan.

      [Please Fuck Me] Ngentot Cewek cantik Toket Besar Dan Mulus..Durasi lama.

      [Please Fuck Me] Sepasang Pelajar Lagi Pamer Ngentot Hot..Mantap gan.

      [Please Fuck Me] Dogy Style...Sepasang ABG Lagi Ngentot sambil Pamer Gaya.

      [Please Fuck Me] Kecil-kecil Jago Ngentot..Bkin Nafsu.

      [Please Fuck Me] Intan....Sicantik Yang Suka Ngentot.

      [Please Fuck Me] Lagi Ngintip Ekspresi Wajah Pelajar Lagi Ngentot.

      [Please Fuck Me] Sepasang ABG Lagi Ngentot Gaya Berdiri..Berkerudung Hitam.

      [Please Fuck Me] Ngintip Susu Gede Pentil Mungil ABG Mandi ..Hot Banget Gan.

      [Please Fuck Me] Meki Perawan Kena Sodok dua Jari..Seret Banget

      [Please Fuck Me] Scandal perekrutan SPG..Harus Berani Bugil.

      [Please Fuck Me] Cantik Mulus..Tapi Hobinya Ngentot.

      [Please Fuck Me] Sepasang Muda Mudi Lagi Ngentot di Kebun

      [Please Fuck Me] Sepasang ABG Ngentot DiTangga.."Ga Kebagian Hotel"


      ………… /´¯/) Click Any Link For Porn Video
      ……….,/¯../ /
      ………/…./ /
      …./´¯/’…’/´¯¯.`•¸
      /’/…/…./…..:^.¨¯\
      (‘(…´…´…. ¯_/’…’/
      \……………..’…../
      ..\’…\………. _.•´
      …\…………..(
      ….\…………..\.

      Delete
  2. entah la leyzajamil... memang sangat pelik. Harap-harap kejadian mcm ni tak berlaku lagi sekarang

    ReplyDelete
  3. ish... kejamnya manusia sekarang!

    ReplyDelete
  4. ni bukan kejam lagi ni tapi bangsat

    ReplyDelete
  5. apasal le kau orang makan dia orang ni, simpan buat amah kan bagus?

    ReplyDelete
  6. betul! kalau bagi kat aku gerenti tiap malam aku pupuk dia ni baik-baik
    hehehe

    ReplyDelete
  7. China tu negara komunis. So faham-faham ajalah komunis ni. Di Malaysia idologi komunis ada yang sanjung. Banyak yang tersurat dan tersirat disebalik pendedahan Wadah Panglima.
    Fikir-fikirkan le!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul .... persoalannya "tiada Islam"

      Delete
  8. terima kasih atas komen semua pembaca... apapun panglima sangat bersetuju dengan komen

    Banyak yang tersurat dan tersirat disebalik pendedahan Wadah Panglima.
    Fikir-fikirkan le!!

    Meludah ke langit, diri sendiri juga yang terkena. Menepuk air di atas dulang, muka sendiri jua yang terpercik. Ditelan mati emak, diluah mati bapak... penuh penyeksaan namun terpaksa jua diharungi

    ReplyDelete
  9. harap2 ada pihak2 tertentu yg dpt memastikan kesahihan cerita ni dan dpt terus membenteras dan menghentikannya!..kejam sungguh!yg pasti yg buat tu bukan 'manusia'... :(

    ReplyDelete
  10. FAKE PICTURE , bende da lama .
    yang dorang sembelih tuh actually babi .
    yg perempuan tu di edit oleh seorang professional editor , dari US.

    ReplyDelete
    Replies
    1. i'm aggreeeeeeeeeeeeeeeee with uuuuuuuu........ this fake picture...

      Delete
  11. fake je ni..gmbr edit

    ReplyDelete
  12. ni pic edit, dan gadis2 ni dr video porn.. nampak ketara bila belah perut kluar darah skit..

    ReplyDelete
  13. bangsa dia aku caya..... sanggup wat ape je..
    aku sbg bucher, lau benda hidup di sembelih pada lehernya bleh dikatakan 95% darah dah keluar ikut leher.

    ReplyDelete
  14. masa allah ,, harap-harap dah takde,,seriau bulu roma ak nih,

    ReplyDelete
  15. jahanam..!!! laknat la kamu..!!! mudah mudahan bala besar akan timpa kamu..!!!!

    ReplyDelete
  16. Tiba-tiba rasa mual la tgk gambar2 ni...kalo betullah..kejamnyer....

    ReplyDelete
  17. tak pasti betul ke tidak..was2 gak nie..tp nak termuntah la gak tgk pon..

    ReplyDelete
  18. Orang China juga manusia, dorang tak makan orang, yang makan orang tu memang kena sula dah..

    ReplyDelete
  19. ya ALLAH,jatuhkan lah bala dan malapetaka kepada si pelaku kejam ,jika benar ini benar2 berlaku ,AMIN

    ReplyDelete
  20. minta maaf, menyesal pulak tengok gambar tu.

    loya la pulak.. urghh

    ReplyDelete
  21. YA ALLAH kembang tekak aku...astrafirrullahhalazim..

    ReplyDelete
  22. mula2 cam percaya gak. tapi bila tgk betul2 laa.. edit rupanya. lagipun klu diorang buat pembunuhan beramai ramai mcm ni takkan keluarga si mangsa. sedangkan mangsa pembunuhan perang pun dibela, ini lagi la mangsa pembunuhan pesta! ceh!! buang masa aku je copy paste siap guna adobe lagi. kira bodoh gak la aku ni, patutnye boleh pikir awal2 lagi huhuhu...tp aku x la salahkan yg publish, at least boleh gak kuat2kan semangat hehehe..

    ReplyDelete
  23. Kesian pada yang percaya bulat2... Wadah Panglima, hati2 jangan sampai timbul fitnah.. But, thanks, banyak info menarik dalam blog U... dah click satu, tertarik untuk click yang selanjutnya..

    ReplyDelete
  24. Dgr kata kawan aku pi pasang buah pinggang di China sng dapat.

    ReplyDelete
  25. xde edit2nya or fake picture.. mmg betol. diorang ni mmg xde hati perut n zalim. kerajaan diorang pn bunuh baby. pas 2 diorang kurang nak janti perempuan. pic ni mmg betol.. percaya je

    ReplyDelete
  26. memang kejam, mereka ini sepatutnya diperangi habis2

    ReplyDelete
  27. satu pengiktibaran kepada orang kita.

    ReplyDelete
  28. best ker daging manusia???KEJAM smpai sanggup mbunuh kaum wanita.

    ReplyDelete
  29. kenapa orang suka tipu orang? kalau pandai sangat buatlah yang mendidik manusia.

    ReplyDelete
  30. salam semua paling paling bahaya sekali bila jahiliah dalam agama kerna ia lebih teruk jika dibandingkan sewaktu belum adanya agama

    ReplyDelete
  31. Lihatlah bagaimana satu individu sahaja dapat membuat fitnah dan mempengaruhi ramai orang untuk percaya. Ingatlah semua, walaupun kita bercakap bohong di internet fitnah tetap fitnah. Cuba kalian check di google, benda ini ada 'HOAX','PENIPUAN'. Telah diphotoshop. Yang paling memalukan lagi, bangsa melayu yang beragama Islam yang membuat fitnah ini.

    ReplyDelete
  32. Perkara yg membawa fitnah itu mudaratkan cuba halusi gambar2 itu
    Salam.

    ReplyDelete
  33. Fitnah foto editan bangsat sungguh manusia dajal yg laknat buat kerja setan jahanam nanti sumphan akan terkena cucu cicit kau jadi pelakon porno kena ngentot kontol negro di mulut sampai termuntah2 gara melayu malingsia terkutuk buat Fitnah dajal goblok ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...