Klik...Sokongan Anda Amat diperlukan

klik untuk bersama kami

Search This Blog

KLIK follow untuk Sahabat Setia

Klik untuk kembali ke Halaman Utama

09 August 2011

TERKINI! Arlene Tan istihar PERANG...!


sitt_alwuzara3 3 hours 55 mins ago Twitter
Jaga kau @Gaysec dan babi2 penjihad pengikut setan Arab penyangak padang pasir babi Muhammad!! Allahuakbar!! yfrog.com/kko8mp

Comment on this Photo

  Share:
 • Views:355

3 replies
Report Abuse


BenDatoZacharia48 mins agoTwitter
entahlah aunty ni...rasional skit ler...TEKNOLOGI dicipta oleh manusia...dan MANUSIA juga akan dapat tangkap makcik..Jangan fikir orang tak dpt trace u plak...insaflah selagi ada MASA :-)

 
entahlah aunty ni...rasional skit ler...TEKNOLOGI dicipta oleh manusia...dan MANUSIA juga akan dapat tangkap makcik..Jangan fikir orang tak dpt trace u plak...insaflah selagi ada MASA :-)

MrArtzPaz1 hour agoTwitter
kenapa ko salahkan org lain sedangkan ni semua berpunca dari ko sendiri! selagi identiti MHSAW belum didedah kan selagi tu arlene tan menjadi buruan org. dan ini semua berpunca dari MHSAW sendiri yg menghina agama islam, bangsa dan negara malaysia. kalau ko MHSAW x menghina agama islam semua ini x kan berlaku. kalau polis buat siasatan dah terang2 ko yg kene! siap sedia la tunggu polis cekup ko!

dankjewel!! muaaah xx :D

_soliloqueer2 hours agoitter 
love the nails, honey. *flips hair
http://yfrog.com/kko8mp


cuba klik link di atas! jelas perempuan malang ini tidak menunjukkan tanda penyesalan malah bersedia untuk 'berperang' dengan umat Islam di Malaysia! Kisah ini sebenarnya telah lama hangat di Malaysia namun sehingga kini tiada sebarang berita dari pihak Polis mahupun mana-mana badan kerajaan yang bertanggungjawab terhadap agama Islam. 

Kami rakyat Malaysia melahirkan kekecewaan terhadap Kerajaan Malaysia yang buat tidak peduli berhubung isu ini! Kenapa perlu Gaysec yang membongkarkan identiti perempuan jahanam ini? sehingga kini juga laman web gaysec tidak dapat dikunjungi atas sebab yang kami tidak pasti.

Selepas pendedahan lengkap namun tiada sebarang pun reaksi dari kerajaan. Apakah kerajaan sebenarnya sememangnya mengharapkan reaksi dan tindakan orang ramai? Jelas tindakan keras boleh diambil ke atas perempuan ini seperti yang digariskan dalam Islam!

Semoga laknat ALLAH akan tertimpa ke atas perempuan jahanam ini dan kepada semua pihak yang mempertahan dan bersekongkol dengannya. Insya Allah, Islam tetap kukuh dan terus bersinar dalam hati seluruh rakyat Malaysia  

8 comments:

 1. manusia akhir zaman..moga kita dilindungi oleh yang Maha Esa..

  ReplyDelete
 2. sekejap je ni...dulu kes jasmin...skund dah xthu pas mana kan....igat dy selamat ke dy wat cam nie kat kekasih allah,pemimpin kita nabi muhammad s.a.w....... tugu jelah balasan yang setimpal n pebuatan nye.....xjumpa xpe lah...

  ReplyDelete
 3. klau aku jumpa bdk ni aku siatx2 kelenkang dia,,, tak pobn aku sula.......

  ReplyDelete
 4. x de otak ke!?
  bacalah sikit pasal agama ..ini tidak,,tahu nak buat fitnah dan perang!!!!mmg x de otak la 'makcik'ni...Nur(cahaya) x de dekat hati 'makcik' eh???klu x de patutlah buat mcm ni..tuhan bagi akal agar kita pandai..tetapi akal itu sudah disalah guna oleh 'makcik'yang mmg x de otak ni..kadang2 naik marah gak baca pasal dy ni...try la baca buku2 islam atau agama..semoga hati 'makcik' akan terbuka dan insaf....aminnn

  ReplyDelete
 5. SAUDARA ISLAM KU,DARAH LAHANAT TU HALAL BAGI KITA...

  ReplyDelete
 6. DULU ADA KMM..BANYAK OPERASI ORG-ORG MACAM NI.TAPI CEPAT POLIS BERESKAN.KENAPA PULA KES MACAM NI TAK BOLEH?

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...