Klik...Sokongan Anda Amat diperlukan

klik untuk bersama kami

Search This Blog

KLIK follow untuk Sahabat Setia

Klik untuk kembali ke Halaman Utama

17 August 2011

Sitt Al-Wuzara MUNCUL semula di FB, beri AMARAN kepada umat ISLAM!!!

Setelah sekian lama menghilangkan diri Sitt Al-Wuzara dikesan muncul semula di FB dengan menggunkan nama serta gambar asalnya. Menariknya Sitt yang digelar sebagai MLG (mak lampir gila, makcik lady gagap, meroyan langsung gila dll) muncul di halaman Pendedahan Ekslusif-Siapa Sebenarnya Al-Wuzara. Tambah menarik beliau terus mengeluarkan kata-kata hinaan biasanya memaki Islam. 


 • Arlene is just fucking losser girl that need mental treatment! Allahuakbar babi! she and her bf is fucking loser and idiot! ipocrit! since them knowing who am i,y dont expose me to public?hahahahahaha!!they afraid of me! and they know who they deal with! you all should step back before someting happen to ur family! Allahhuakhbar!babi lah korang semua!
  37 minutes ago ·  · 

   • Syukri Tahir makcik ni sungguh hina. lebih busuk dari nanah dan najis. mcm ni la prangainya.. hhahaa!
    16 minutes ago ·  ·  1 person

   • Susu Cap Teko takutnya aku... takutnya aku... hehehe. si lampir meroyan dah nak mengugut orang la pulak!
    13 minutes ago · 

 • Pukimak sial umat babi! tak baik fitnah bulan ramadan,makcik islam lagi! tak boleh ke makcik ina agama makcik sendiri?babi hipokrit!umat bodh sial :D
  52 minutes ago ·  · 

   • Syukri Tahir mkcik ni dok mroyan.. dah ksi susu kt danial ke? :P ko lgi la bodoh dan pengecut.. dlm ni je lebat.. kt luar ko xtau spe lgi handal.. kah3! statement org dah kecut mcm ni la.. :P
    15 minutes ago · 

   • Muhammad Sufi dia tu tahu ke maksud fitnah
    10 minutes ago · 

Sitt Al-Wuzara jelas menunjukkan taringnya dan menjelaskan betapa umat Islam sebenarnya tidak mengetahui dan mengenali siapa beliau yang sebenarnya. Lantak kau la Sitt Al-Wuzara. Apa yang pasti beliau tidak putus-putus menerima nasihat dan teguran memohon beliau kembali ke jalan Allah. Sitt Al-Wuzara seperti biasa langsung tidak mengendahkan malah mengeluarkan kata-kata kejian lagi.

Beberapa maklumat yang dikumpulkan dalam halaman tersebut antaranya mengenai pendedahan Adlin bin Abd. Jalil, pemilik kad pengenalan seperti yang didakwa oleh Sitt adalah dirinya juga tidak mendapat respon dari beliau. Terbaru pendedahan mengenai Sweden- tempat tinggal beliau sepertimana yang dikesan GaySec sebelumnya juga tidak mendapat respon dari beliau. Paling menarik maklumat kononya beliau pelajar dari Jabatan Fizik, Arizona State University juga tidak mendapat perhatian beliau.

Mungkinkah semua maklumat yang diterima setakat ini benar? Ini kerana beliau biasanya bertindak balas dengan segera apa sahaja maklumat mengenai dirinya sepertimana beliau mentertawakan GaySec setelah pendedahan mengenai Arlene Tan sebelum ini. Keadaan beliau nampaknya berubah serta mengugut agar mengurangi tekanan ke atasnya sekiranya sayangkan keluarga.

Wahai Sitt Al-Wuzara... siapapun kamu ketahuilah bahawa umat Islam langsung tidak berasa gentar untuk berdepan dengan kamu. Keluarkan siapa sahaja yang memayungi kamu, sejarah membuktikan umat Islam tidak pernah gentar dengan permainan sebegini malah bersedia untuk mati demi mempertahankan agama Islam.  

* http://www.facebook.com/media/set/?set=a.153389461408452.40947.153389201408478&type=1

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...