Klik...Sokongan Anda Amat diperlukan

klik untuk bersama kami

Search This Blog

KLIK follow untuk Sahabat Setia

Klik untuk kembali ke Halaman Utama

14 August 2011

INDIVIDU yang menghina ISLAM terbongkar!


Korang jangan terkejut. Ini orang melayu beb. Orang neh dipercayai dilahirkan sebagai islam. Dan diberitakan bahawa emak dia bertudung litup [info rakan fb. Betul ke tak betul aku taktahu]. Lihat gambar di bawah neh ;


Baca lah komen2 yang menyakitkan ahti di bawah neh pula ;

Alquran jadi mangsa. Mungkin dia marah orang tarbiah dia. Almaklumlah dia dipercayai murtad [masih belum sahih]. Memanglah kena tarbiah balik. Bukan paksa2 suruh percaya islam. Tapi kalau umat islam dah murtad memang wajib melalui sesi tarbiah. Dah bengang, maka Alquran dia koyakrabakkan dan sebar di twitter. Misi melepaskan kemarahan lah tue. Tah hapa2. Allah swt soal ko balik di akhirat sana nanti weh. Di dunia memang lah ko bangga2 kutuk2 Allah swt, Alquran dan Nabi saw.

Lihat bawah neh pula ;



Ko nak murtad [andaian sahaja] ka apa ka, tak boleh ka jangan menghina agama islam? Itu pasal umat islam marahkan ko neh. Lihat kat bawah lagi ;



Mengaku bangsa melayu pula tue. Dia yang rosak, dia kata kita pula rosak. Ada ramai orang murtad di malaysia. Tapi tak semua mereka menghina islam. Mereka murtad tapi mereka diam2. Yang budak neh, dah lah dipercayai murtad, bising2 pula segala bagai.. lihat bawah lagi ;


Ejek2 orang dengan aksi bodoh dan upload di internet. Konon nya nak perli orang yang beragama lah tue. Maybe gak dia nak menghina orang yang bertudung, etc. Dan makian terhadap Allah swt dah jadi macam kewajipan dia pula. Tak habis2. Macam marahkan sesuatu. Hairan aku.

Kalau yang neh aku tengok memang ada ciri2 hajjah sitt lah dari segi gaya bahasa dan segala bagai. Perangai pun semacam dan kaki mencarut2 no 1. Sejibik macam hajjah sitt. Tapi dia neh orang singapore. Bukan orang malaysia. Hobi dia memang maki Allah swt. Dan dengan citer persatuan orang islam singapore sedang memerhatikan dia.

Nota : Nama dia macam nama orang islam. Sebab itu aku gunakan perkataan murtad. Andai salah sila betulkan. Dan lagi satu gambar2 dia tue original. Bukan di edit. Gambar2 tue dipetik dari fb + twitter dia dan digabungkan dengan komen2 dia yang menghina islam.

Nota : Lagi satu kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal budak neh sila klik sini. Dan kepada pemilik facebooker yang mendedahkan dia, andai ko rasa aku tak patut promosikan group neh atas apa2 alasan, sila beritahu aku. Terima kasih. 

* kredit to sozcyili.blogspot.com

Astagfirullah... apa pun pegangan mereka kita memang tak peduli. Nak murtad ke, nak jadi kafir ke itu terpulang pada kehendak mereka tapi kalau mengutuk dan menghina Islam secara terbuka, memang lah jadi tanggungjawab kami untuk menentang mereka juga secara terbuka!

Kembalilah ke pangkal jalan sebelum azab Allah ditimpakan ke atas kamu...  

10 comments:

  1. tengok gaya macam ada masalah dgn wanita..
    ahah!

    hidup dikelilingi dgn org kapir camtulah jadinya..
    Subhanallah...

    ReplyDelete
  2. PencuciLongkangBerkulatAugust 14, 2011 at 8:30 PM

    AsyariJohannAsni(AJA) = _soliloqueer = ashjohann = _manticore = ngatmah55 = crankysiht = botsbaikk

    Jika diteliti tulisan AJA amat sama dengan tulisan MHSW(KHTA) = MadcikHjhSittWuza(KickamHjhTtisArazuwla).

    AJA ni pun dah banyak kali selalu selang-seli post komen minta puji bersama twiter MHSW(KHTA) mengukuhkan lagi teori mereka berdua sebenarnya memang "OrangSama".

    Jika begini, DannyDaniel & ArleneTan nampaknya bukan makcik walaupun segeng atheis group AMS. IC madcik berkuku biru dikabur nampak benor nipunye.

    Sekarang memang kemungkinan sangat tinggi MHSW(KHTA) sekor gayberuk minta terajang bernama AsyariJohannAsni.

    Tambahan info, 2 orang member AMS di bawah pun sebenarnya "OrangSama"

    TajulAzriTajulAzman(TATA) = RobieZielen = JohnMustard

    PrincessBoochilawati = KakBoo = NadiaMina(h)

    ReplyDelete
  3. salah! AsyariJohannAsni(AJA) = _soliloqueer = _manticore = maarimekko


    ngatmah55 = botsbaikk = antimurtad1 =msgfrmabv
    Aku punya spambot sume pun kena banned sbb diorg report spamm

    ReplyDelete
  4. PencuciLongkangBerkulatAugust 15, 2011 at 10:17 AM

    Oh begitukah yang lain tu spambot. Jadi perlu susun semula

    AsyariJohannAsni(AJA) = _soliloqueer = ashjohann = _manticore = maarimekko = Asy'ari J.Asni

    Nama penuh AJA ialah M. Asy'ari Johann bin M. Asni Hasibuan

    Sekali lagi sila tenang & perhati perlahan-lahan koleksi komen Asyari.J.Asni sahajapun memang didapati teramat sama. Tidak syak, tidak was-was & amat pasti sekali Asyari.J.Asni memang madcik MHSW(KHTA). Jangan terpedaya dengan 2 IC yang dikabur & berkuku biru itu tipu je itu projek tahyul dari group AMS.

    Obefiend pun secara bersahaja dah bagi klue budak MHSW(KHTA) sebenarnya "He".

    Memang Asyari.J.Asni dah goyang lutut. Nombor tepon dia pun dah didapat terima kasih kepada gabungan rahsia yg membantu. Tapi JANGAN SMS nanti gawat macam kes ArleneTan. Kita buat kerja secara professional. Jika budak AJA ni tidak lagi bergerak, pihak kami berbesar hati secara percuma meletakkan dia dalam longkang berkulat.

    ...

    Sedikit info group AMS Dogma hipokrit yg kebanyakan Singaporean

    EngWaiOng(EWO) = OngEngWai = TanTheanLim
    Makaitungsi feicai lu dalang? Mungkin lu jugak Samuel Ietzan Loh & KokSenWai

    OnglaiDylanChow(ODC)
    Acai penasihat teknikal AMS & member BERSIHT(DAPKR)

    PrincessBoochilawati = KakBoo = NadiaMina(h) = ManjulaNahasapeemapetilon
    Budak ni pun sudah macam didapat foto dia memang hichance pompuan umur sekitar 20an sedang pengesahan. Identiti Suria d'Leiqa pun sedang dicrosref dengan Boo. Kami juga syak MyLordPanda, AwanNano, NurulHudaM, AnneL'amour = AnneAth, NadiaAli pun "OrangSama" yg diselia Boo

    LancerJustin = LancerPeter
    Gayberuk

    EliasHakimi
    Salah satu admin AMS yg disyaki projek Boo kini cuma akaun abandoned. Mungkin bakal comeback

    TajulAzriTajulAzman(TATA) = RobieZielen = JohnMustard = TajulAzri
    Jangan terpedaya dgn id-id omputih pelik seperti Clementine & DaniFilht. Ini semua kerja gayberuk TajulAzri budak umur 20an manja & tak dengar cakap mak dia supaya balik rumah.

    Niki O Heykal = Ozmodiard
    Kawannya kebanyakan fan zionismason seperti AidenIssacMason(AidenMason), AndrianFreaks, KeagunganHaluan & RoySolomon. Aiden memang omputih. Andrian bermuka bumip, RoySolomon tamil berdasarkan foto mereka. KeagunganHaluan tiada foto

    Kasita(h)Bohong
    Budak ni dari dulu macam takda foto

    OliviaVincent
    Amoi yg dulu selalu ikut hina bersama Boo, Danny & TajulZielenJohnMustard sebelum penubuhan AMS. Boleh cayakah foto amoi ni?

    LindaJoy(LinaJoy)
    Ada yg cakap dia ni pun Madcik AJA atau linajoy betul?

    CoolKay, UwaisGhulamKhan, IslaAvivCohen, FAwang
    Watak kecil tumpang meriah

    AmzarAli
    Adakah dia AmzarAliHakamali dari Singapore?

    RosaParks
    Kami mendapati budak sopan ni macam "OrangBaru" yg menumpang

    NadiaMichaux
    Hichance dia ni mungkin bukan Boo=NadiaMina(h) sebab foto macam taksama

    DannyDaniel
    Banyak dah nampak muka bodo budak ni.

    ArleneTan & JulianTan
    Pengikut yg dikambing dalam konflik politik group tahyul AMS vs Serbuan hebat Gyasec

    PL(BPL) = PepperLim(BabaPepperLim)
    Babamiang yg konon boipren ArleneTan. Boleh dilihat dia berlagak miang buat laporan palsu bersama.

    Kesimpulan tak payah ribut dengan group hipokrit AMS ni sebenarnya "OrangSama" sikit je tu.

    ...

    Ada banyak lagi atheis yg kini macam xaktif, abandoned akaun or deleted.
    GrHermes <--berlogo Templar
    Bana Neo=Neo Ethan
    Qistina Harbi
    MitchLacrymosa


    Senarai ini tidak termasuk yg pernah heboh dixpose pada tahun 2010
    KatyLimLiLian(KLLL)
    LynetteLincoln&JoannaAnn(LL&JA)
    Adukataruna = KhairulNizam
    SalehGorgorSamsa
    MasitahZainiRobert


    JasimenHeppi
    Dari indo usah ribut-ribut biar seberang hendel

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... bangga sungguh hati melihat kebangkitan anak muda Islam yang menjalankan siasatan persendirian bagi memastikan mereka ini tidak mudah memperkecilkan Islam lagi. Seseungguhnya jasa dan pengorbanan kalian sangat tinggi nilainya. Insya Allah, jihad sebenar hanyalah untuk Allah.

    Kepada individu yang terlibat, kembalilah semula ke jalan Allah... sesungguhnya Allah maha pengampun lagi maha penyayang.

    ReplyDelete
  6. PencuciLongkangBerkulatAugust 17, 2011 at 12:38 AM

    Info gabungan rahsia menunjuk "MHSW(KHTA) KukuBiru" = 830513146412 Adlin bte Abd Jalil. Perlu lakukan sendiri eksperimen potosop bahagian blur diunsharp & nombor dihujung memang "_ _ 1 2" walaupun digit yg awal dua tu agak kabur.

    Mungkin IC yg dulu ditunjuk "MHSW(KHTA) KukuBiru" mungkin IC curi atau tercicir milik orang lain... ye ke? Logikkah jika pemilik sebenar IC tu dari dulu tak perasan "IC kaburnya" femes di intenet & duduk diam tak lapur pulis jika disalahguna?

    ATAUPUN jika pendedahan memang tak dapat disangkal lagi memang sah "MHSW(KHTA) KukuBiru" seperti

    http://3.bp.blogspot.com/-cjXOy_OKKAk/Tko6BpbwmXI/AAAAAAAABKo/exB8JVuYEnU/s1600/ic-adlil-jalil-alwuzara3.jpg

    ...

    Turut disangkal juga M. Asy'ari Johann bin M. Asni Hasibuan AJA di Singapore walaupun tulisan teramat sama gampang dengan MHSW(KHTA), kedua-dua mereka kini dicopbalik bukan "OrangSama". Lantaklah sama tak sama group AMS semua sama tahyul. Madcik & AJA dua-dua dikehendaki menyuburkan longkang berkulat

    ReplyDelete
  7. Nadia Minah = Nadia Md Nor

    ReplyDelete
  8. Makcik Shitt = Adlin Abd Jalil (anak Muhaini Musa, org kuat KLMM & AIG)

    ReplyDelete
  9. Menda ni seme berlaku bila org islam tak amal agama spt yg di tunjukjan oleh nabi muhammmad saw. Ini adalah musibah buat semua org islam...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...