Klik...Sokongan Anda Amat diperlukan

klik untuk bersama kami

Search This Blog

KLIK follow untuk Sahabat Setia

Klik untuk kembali ke Halaman Utama

08 June 2011

Suami, isteri curang beraksi di parkir asmara


KOTA BHARU: Hanya dengan bayaran RM2 untuk sekali masuk, parkir sebuah pasar raya, di sini, tidak ubah seperti ‘parkir asmara’ apabila dijadikan sasaran suami dan isteri curang untuk melampiaskan nafsu ketika keluar dari pejabat pada waktu makan tengah hari.

Mereka membawa kenderaan secara berasingan untuk mengelak gerak-geri dihidu kenalan atau keluarga masing-masing sebelum melakukan aksi terlarang di kawasan gelap di dalam kereta mereka.

Difahamkan, walaupun waktu rehat hanya sejam, pertemuan singkat terbabit digunakan sebaik mungkin untuk melepaskan rindu.

Perkara itu didedahkan seorang kakitangan pasar raya berkenaan yang mengakui terkejut melihat gelagat suami dan isteri curang yang menjadikan parkir pasar raya itu untuk bermadu kasih.
 
Dia yang enggan dikenali berkata, bukti perlakuan tidak senonoh itu kerap kali disaksikannya bersama pekerja lain menerusi rakaman kamera litar tertutup (CCTV) di setiap ruang tempat meletak kenderaan itu. 
 
* dipetik dari Harian Metro
 
hehe kantoi...! pasang cctv untuk memantau keselamatan kenceraan yang di parkir di sana. Kalau terlihat perlakuan jenayah ataupun sesuatu yang mencurigakan terus ambil tindakan serta memaklumkan kepada pihak polis. 
 
Kalau ternampak aksi maksiat takkan nak tonton ramai-ramai? Ambil tindakan segera dengan menghubungi Jabatan Agama Islam, kalau dah banyak tangkapan tentu maksiat akan berkurangan dan akhirnya semua orang berfikir banyak kali untuk melakukan aksi sumbang di sana.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...