Klik...Sokongan Anda Amat diperlukan

klik untuk bersama kami

Search This Blog

KLIK follow untuk Sahabat Setia

Klik untuk kembali ke Halaman Utama

05 May 2011

Lingkaran Fitnah mengenai Osama bin LadenSeluruh dunia gempar terhadap berita kematian pengasas Al-Qaeda iaitu Osama bin Laden atau nama sebenarnya Osama bin Mohammed bin Awad bin Laden. Osama yang lahir pada 10 Mac 1957 menjadi penjenayah paling dikehendaki Amerika Syarikat selepas dipercayai menjadi perancang utama serangan terhadap Pusat Dagangan Dunia di Amerika Syarikat (AS) pada 11 September 2001 yang lalu.

Persoalannya kini, adakah gambar yang digembar-gemburkan media diatas merupakan gambar mayat Osama? Gambar mayat Osama diatas dikatakan merupakan gabungan gambar mayat seorang lelaki pada tahun 2009 dengan gambar Osama itu sendiri. 
  • gambar tersebut memang gambar orang mati.
  • sharpness keseluruhan boleh dikatakan 100% sharp.
  • fail sharpness pada jangut… terus nampak macam kapas sedangkan janggut kat bahagian tengah tu bley kira sehelai-sehelai.
  • tempekan kebocoran mata.. apesal kat situ sharp dari tempat lain.
  • gambar ketiga sememangnya jelas gambar yang diedit dari gambar pertama
Adakah Osama ini benar-benar mati atau ini merupakan antara propaganda Amerika Syarikat untuk menunjukkan kejayaan terhadap kepempinan Presiden A.S. iaitu Obama? Mungkinkah berita kematian palsu ini sengaja digembar-gemburkan bagi meraih sokongan terhadap Obama yang akan menghadapi pilihanraya presiden kelak?

Mungkinkah kelak nanti akan wujud sebuah lagi video temuramah Osama dalam keadaan sihat nanti? dan pastinya gerakan lebih besar akan ditumpukan ke Afghanistan atas alasan mencari Osama? beginilah sandiwara terancang yang amat licik sedang dijalankan oleh raja konspirasi dunia yang tentunya didalangi oleh Yahudi. 

Kita semua maklum Afghanistan merupakan negara terkaya yang mempunyai sumber mineral semulajadi bagi pembuatan cip elektronik. dan yang pastinya Afghanistan juga mempunyai sumber minyak di perut buminya.

Apa yang pastinya Dajjal sememangnya sedang mempersiapkan kedudukannya bagi menghadapi perang akhir zaman dengan umat Islam kelak. Atas alasan inilah mereka sentiasa memastikan tidak ada satu negara Islam pun yang mampu bangkit kelak. Inilah yang paling ditakuti musuh Allah ini. Yang paling pasti kita semua sebenarnya di bawah kawalan mereka dan sentiasa dipantau pada setiap masa dan ketika...

2 comments:

  1. Kita sudah berada di zaman Dajjal yang penuh fitnah..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...