Klik...Sokongan Anda Amat diperlukan

klik untuk bersama kami

Search This Blog

KLIK follow untuk Sahabat Setia

Klik untuk kembali ke Halaman Utama

20 May 2012

KHASIAT kopi dan kambing serta kaitannya dengan ORANG MATI...!Tahu jenis potongan daging kambing? Sedarkah kopi dan daging kambing adalah makanan sunnah nabi?

1. Bijak sungguh Yahudi memperdayakan kita umat Islam, mereka suruh kita minum susu lembu buatan mereka, tapi mereka minum susu kambing, mereka minum apa yang diminum oleh Nabi kita Muhammad SAW. Mengapa kita tidak ikut nabi kita, kita ikut orang zionis tapi ternyata mereka mengikut apa yg nabi kita makan dan minum.

2. Teruskan membongkar kebijaksanaan Zionis menipu umat Islam. Kata-katanya ini adalah bertepatan dengan hadis Rasulullah: "Berwaspadalah terhadap syaitan demi keselamatan agama kamu. Dia telah berputus asa untuk menyesatkan kamu dalam perkara-perkara besar, maka berjaga-jagalah supaya kamu tidak mengikutnya dalam perkara-perkara kecil".

3. Kita diajar dalam buku biologi, buku pemakanan (kajian dan terbitan para Zionis ini) bahawa kalau nak dapat vitamin B dan kalau nak tambah darah kita kena makan hati haiwan dan hati ayam tetapi sebenarnya Nabi kita tidak menggalakkan pemakanan organ dalaman. Nak ikut Zionis ke nak ikut nabi kita?

4. Sebenarnya makan hati ayam dapat melembabkan otak kita sebab hati merupakan organ di mana semua toksin akan dikumpulkan dan dineutralkan. So, kepekatan toksin adalah tinggi di hati ayam, makanlah kita toksin tersebut serta bengaplah otak kita umat Islam sebab percaya buku sains keluaran Zionis ini.

5. Kita diajar dalam sains bahawa kopi tidak bagus untuk kesihatan. Namun sebenarnya kopi adalah antara minuman kegemaran Nabi kita selain susu dan madu. Cuba tengok Zionis, mereka minum kopi, Starbuck. Profesor di UK mengatakan yang Zionis semua ada segelas kopi di tangan mereka. Kita diajar memakan kambing tinggi kolesterol, namun kambing juga adalah makanan Nabi kita. Seolah-olah buku sains ni nak merendahkan pemakanan Nabi kita. Sebenarnya daging kambing adalah daging paling kurang kolesterol.

6. Para Zionis ni juga menggalakkan kita minum dan makan makanan yang langsung tak berkhasiat, contohnya Coke dan Maggi. Coke tu sangatlah beracun, pastu sangat tidak bagus untuk kesihatan (gula tinggi, berasid, pH dalam lingkungan 3.5, ada racun tersembunyi). Orang Melayu kita juga yang ketagih minum Coca-Coladan Pepsi-Cola.

7. Kita diajar bahawa makan McDonalds adalah bagus, namun sebenarnya McDonalds adalah makanan yang sangat tinggi MSG dan kolesterolnya dan paling banyak lemak tepu trans. Untuk pengetahuan, para Zionis agen Dajjal ni jugak mengwar-warkan kebaikan minum soya (sebab USA merupakan pengeluar soya terbesar), namun sebenarnya soya dapat melemahkan kejantanan lelaki dan mengurangkan kesuburan lelaki dan perempuan.

8. Selain itu juga soya dapat meningkatkan risiko kanser payudara, kanser ovari, kanser prostat, serta melemahkan otak dan tulang sebab dalam soya ada hormon estrogen yang sama dengan estrogen pada wanita. Pastu soya ada phytic acid yang membuatkan penyerapan kalsium, magnesium dan zinc yang penting untuk badan kita terjejas.

* dipetik dari www.loveloveislam.com

Selama ni kita memang sering tertipu dengan dakyah Yahudi yang sering memesongkan umat manusia. Namun satu fenomena yang sangat pelik terdapat juga individu yang langsung tidak boleh meminum kopi atau pun memakan kambing.... kononnya kepala pusing.

Teringat pandangan seorang pakar pemakanan yang pernah mengulas mengenai isu ini dalam akhbar kita satu masa dulu. Kopi dan kambing telah disahkan tidak mempunyai sebarang tindak balas untuk menyebabkan gejala ini namun ramai yang fobia terhadapnya.  Sama jugalah kalau semasa kecil kita sering diberitahu pohon beringin di hujung kampung merupakan kawasan berpuaka yang banyak makhluk halus, kita dilarang membuat sebarang gangguan di sana sehinggalah akhirnya sehingga dewasa kita sering seram walaupun hanya melalui kawasan tersebut. 

Orang kita misalnya sering mengajar anak dengan memberitahu perkara yang menakutkan seperti 'kalau degil emak bawa jumpa doktor, biar doktor inject nanti' ataupun 'jangan ikut... mak nak tengok orang mati'

Akibat sering dimomokkan dengan ugutan sebegitu menyebabkan lahirnya generasi yang takutkan jarum suntikan sehingga kini dan juga fobia apabila mendengar berita mengenai kematian. Begitulah berkesannya pengaruh Yahudi yang menerapkan unsur-unsur negatif dalam masyarakat kita selama baratus tahun kita dijajah!       


3 comments:

 1. hahaha.. good job panglima

  ReplyDelete
 2. kalaulah adolf hitler de lg mesti byk lg Yahudi Laknatullah yg mampos...hdup Nazi!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Astaghfirullahalazim... awak pon x kenal betul2 siapa Adolf tu sebenarnya.. Awak pon x tahu asal-usul & tujuan sebenar Nazi d'tubuhkan, m'apa kita harus sokong mereka.. Adolf & Nazi pon ejen Dajjal laknatullah gak. Mereka pon jayakan plan2 Dajjal.. Kita sepatutnya kena sokong para p'juang Islam...

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...