Klik...Sokongan Anda Amat diperlukan

klik untuk bersama kami

Search This Blog

KLIK follow untuk Sahabat Setia

Klik untuk kembali ke Halaman Utama

16 June 2012

BANI TAMIM dan sandiwara POLITIK

Lenanya kita dibuai dengan PERMAINAN politik yang kotor dan menjijikkan. Setiap hari kita disogokkan dengan berita politik... tentang kehebatan pemimpin, tentang salah guna kuasa, penyelewengan, rasuah, fitnah dan macam-macam lagi. Setiap media yang ada baik di pihak kerajaan mahupun pembangkang hanya berminat memainkan isu politik. Sejauh manakah kesedaran kita mengenai dunia politik ini? Tahukah kita bahawa politik ini hanyalah sekadar alat yang digunakan Yahudi untuk melemahkan seluruh dunia terutamanya dunia Islam...?

Cuba telusuri sejarah perjuangan junjungan besar Nabi Muhammad SAW. Bagaimana sistem pentadbiran yang dijalankan oleh baginda juga oleh sahabat-sahabat baginda. Dunia politik yang sedang kita mainkan sekarang terlalu kotor kerana yang ada hanyalah sandiwara semata yang dijalankan baik oleh kerajaan yang memerintah mahupun oleh pembangkang. Politik yang diamalkan kita adalah politik tanpa tamadun apabila kewarasan hilang sehingga sanggup melakukan apa sahaja untuk berkuasa!

Kita terlupa betapa Yahudi begitu gentar dan masih ternanti-nanti siapakah yang akan membawa panji hitam yang dikhabar diarak dari timur sedangkan orang-orang timur masih lagi bersandiwara di pentas politik! Apakah timur yang dimaksudkan mungkin dari Jepun, Korea ataupun Hong Kong?

Teruskan menjadi hamba politik buat selamanya... Biarkan, jika anda merasakan politik adalah segalanya! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...